шеъгхсъ

 

 

logo

Franckh-Kosmos Verlags- GmbH & Co.KG, Stuttgart
Официален представител за България
КСХ-Хаджидимитров ЕООД


ТЕХНИКА

 

 

Този комплект за експерименти е предназначен за деца над 5 годишна възраст. С него могат да се проведат интересни опити и да се демонстрират основни закони на механиката.Новата информация и играта са съчетани по начин, даващ възможност на детето да се учи и забавлява. Въпреки,че експериментите не са трудни, децата ще имат нужда от вашата помощ. Помогнете на малките откриватели, защото често тяхната любознателност и способност за разбиране е по-добре изявена от тяхната сръчност.

Предвид,че комплектът е предназначен за най-малките, обясненията в него са максимално опростени. Четете инструкциите на глас за да могат децата да разберат същността на провежданите експерименти.

  technika  

Като начало детето се запознава с най-простата техническа машина - лостът, построява везна и открива полиспаста.Това,което разпалва истински детското въображение са работещите модели на катапулт и състезателна кола. За пръв път вашето дете ще почувства удовлетворението само да сглоби машина, която наистина работи. Освен моделите от книжката с инструкции комплекта дава възможност да се сглобяват и произволни модели родени от въображението на вашето дете. Въпросите които то ще ви задава ще провокират първия интерес в детското съзнание към истинската наука.

   

Кутията на комплекта е с размери 22x7x32 см. Във фабрично запечатана форма са подредени частите на конструктора както и две цветни илюстровани книжки с инструкции на немски и български.

Можете да изтеглите книжката с инструкциите като кликнете върху снимката на опаковката.

Красива, луксозна кутия подходяща за подарък. Компплекта е подходящ за деца над 5 годишна възраст. Цена с включена доставка в рамките на страната е 32.90 лв.

Качествен немски продукт за българските деца!