motor

 

 

logo

Franckh-Kosmos Verlags- GmbH & Co.KG, Stuttgart
Официален представител за България
КСХ-Хаджидимитров ЕООД


ЕЛЕКТРОМОТОР

 

 

Този експериментален комплект съдържа многостранно приложими елементи и цели да обясни на вашето дете как функционират най- елементарните електромотори и генератори.Книжката с инструк-ции съдържа значителна теоретична част започваща с определения и примери за токова верига, магнетизъм ,магнитно поле, принцип на действие и построяване на електромотор и генератор и завършва с интересни научни факти.Основните физични закони свързани с електротехниката са илюстрирани с чудесни примери и без да претендират за изчерпателност достатъчно подробно обясняват принципа на генериране на електрически ток посредством механично движение и обратното.
   

Частите и механизмите в комплектите са израбтени от най-висококачествени материали отговарящи изцяло на всички изисквания за безопасност в европейската общност.

Ако вземеме за пример играта ЕЛЕКТРОМОТОР макета на електрогенератора е направен разглобяем и от прозрачна пластмаса така, че всички части от които е съставен са видими, и принципа на работа се възприема ясно.

  electro  

Кутията на комплекта е с размери 22x7x32 см. Във фабрично запечатана форма са подредени частите на конструктора както и две цветни илюстровани книжки с инструкций, на немски и български.

Можете да изтеглите книжката с инструкциите като кликнете върху снимката на опаковката.

Красива, луксозна кутия подходяща за подарък. Компплекта е подходящ за деца над 8 годишна възраст. Цена с включена доставка в рамките на страната е 59.90 лв.

Качествен немски продукт за българските деца!