meteo

 

 

logo

Franckh-Kosmos Verlags- GmbH & Co.KG, Stuttgart
Официален представител за България
КСХ-Хаджидимитров ЕООД


МЕТЕОРОЛОГИЯ

 

 

Този комплект за експериментиране на тема Метеорологични явления е пригоден за деца над 5-годишна възраст. На децата първо се задават въпроси по темата, а после се предоставят възможни решения. По този начин те сами развиват идеи, как могат да обяснят ежедневни явления. Чрез самостоятелни експерименти те проверяват тези идеи. Така в хода на експериментирането отговорът на първоначалния въпрос идва от само себе си.Накрая резултатите се обобщават още веднъж и могат да се прочетат на децата.
  meteo 1  

В книжката с инструкции ще намерите отговори на въпроси за влиянието на слънцето за сформиране климъта на земята, кръговрата на водата, образуването на облаците и действието на мълнията. В комплекта е включено всичко необходимо за функционирането на една малка метеорологична лаборатория. За разбиране връзката между природните явления се изисква много постоянство в наблюденията и измарванията на времевите показатели. Това постоянство формира характера на бъдещия изследовател и се възнаграждава с умението детето да предвижда природните промени по-добре от своите връстници. Това са първите стъпки в една интересна и много значима наука.

  meteo2  

Кутията на комплекта е с размери 22x7x32 см. Във фабрично запечатана форма са подредени частите на конструктора както и две цветни илюстровани книжки с инструкций, на немски и български.

Можете да изтеглите книжката с инструкциите като кликнете върху снимката на опаковката.

Красива, луксозна кутия подходяща за подарък. Компплекта е подходящ за деца над 5 годишна възраст. Цена с включена доставка в рамките на страната е 32.90 лв.

Качествен немски продукт за българските деца!