logo

Franckh-Kosmos Verlags- GmbH & Co.KG, Stuttgart- Germany
Официален представител за България
КСХ-Хаджидимитров ЕООД


ФИЗИКА

 

 

Физиката е една изключително подредена и многообразна наука, която съвсем не е трудно да бъде разбрана. Ето защо е голямо удоволствие да създаваме, разбираме и използваме свободно различните физични явления, които срещаме в ежедневието.

Тези експериментални физични образци ще улеснят вашето дете да разбере физичните закони посредством елементите, които могат да бъдат използвани за сглобяване на различни модели. Базирайки се на лесни примери, те дават начален поглед върху основите на механиката и подпомагат по-доброто разбиране на училищния материал.

Пожелаваме на вашето дете много забавление докато изследва,учи и експериментира.

  152  

В книжката с инструкции към комплекта ще се запознаете с основни физични величини като сила, ускорение,работа, енергия и техните дименсии. Помагайки си с богато илюстрираните схеми ще сглобите интересни работещи модели на гравитационен мотор,предавателна кутия или полиспаст. В общо 14 експеримента са обхванати най-инте-ресните приложения на физичните закони от заобикалящия ни свят. Това което ще научи вашето дете ще бъде основата за осмисляне на материала по физика, който ще се изучава в училище. Ние сме убедени че знанията получени чрез игра с тези образователни комплекти остават дълбоко в паметта на детето и то ще ги използва през целия си живот в различни практически ситуации.

  fizik  

Кутията на комплекта е с размери 22x7x32 см. Във фабрично запечатана форма са подредени частите на конструктора както и две цветни илюстровани книжки с инструкций, на немски и български.

Можете да изтеглите книжката с инструкциите като кликнете върху снимката на опаковката.

Красива, луксозна кутия подходяща за подарък. Компплекта е подходящ за деца над 8 годишна възраст. Цена с включена доставка в рамките на страната е 59.90 лв.

Качествен немски продукт за българските деца!