electro

 

 

logo

Franckh-Kosmos Verlags- GmbH & Co.KG, Stuttgart
Официален представител за България
КСХ-Хаджидимитров ЕООД


ЕЛЕКТРОТЕХНИКА

 

 

Целта на този експериментален комплект е да обясни на вашите деца по достъпен и безопасен начин какво представляват електрическия ток и магнитите, и как функционират лампичките, прекъсвачите, електрическите вериги, моторът, постоянните магнити, електромагнитите и компасът.Всички електрически компоненти са изработени от изключително качествени материали и изцяло покриват европейските стандарти за безопастност. Необходимо е всички участници в експериментите да се запознават с указанията за безопастност всеки път преди да започнат работа по тях.
  el veriga  

В книжката с инструкции от 80 цветно илюстровани страници ще намерите общо 60 експеримента в областта на електротехниката и значителна теоретична част, така че няма да останете без отговор на въпросите, които ще възникнат по време на изучаването и.Елементите с които се сглобяват електрическите вериги са с надеждни контактни връзки предназначени за многократно сглобяване и разглобяване и не ви ограничават само до моделите в книжката. Знанията които ще добиете в процеса на игра ще ви помогнат в много житейски ситуации и в осмислянето на учебния материал в училище.Без да претендира за изчерпателност образователния комплект е една стабилна основа в областта на практическата електротехника.

  електро  

Кутията на комплекта е с размери 37x8x29 см. Във фабрично запечатана форма са подредени частите на конструктора както и две цветни илюстровани книжки с инструкций, на немски и български.

Можете да изтеглите книжката с инструкциите като кликнете върху снимката на опаковката.

Красива, луксозна кутия подходяща за подарък. Комплекта е подходящ за деца над 8 годишна възраст. Цена с включена доставка в рамките на страната е 98.90 лв.

Качествен немски продукт за българските деца!