motor

 

 

logo

Franckh-Kosmos Verlags- GmbH & Co.KG, Stuttgart
Официален представител за България
КСХ-Хаджидимитров ЕООД


ГОРИВНА КЛЕТКА

 

 

Този експериментален комплект съдържа макет на работеща горивна клетка даваща много ясна представа за процеса на обратимостна на електрохомичната реакция. Този принципно нов проект в развитието на енергийния свят ще заплени вашето дете което ще надникне в неизчепаемия свят на науката..Книжката с инструкции съдържа значителна теоретична част и завършва с магията на генерирания ток от чудото наречено Горивна клетка. Основните физични закони свързани с електротехниката са илюстрирани с чудесен пример и без да претендират за изчерпателност достатъчно подробно обясняват принципа на генериране на електрически ток посредством горивната клетка.
   

Частите и механизмите в комплектите са израбтени от най-висококачествени материали отговарящи изцяло на всички изисквания за безопасност в европейската общност.

Ако вземеме за пример комплекта ГОРИВНА КЛЕТКА макета на генератора е направен от прозрачна пластмаса така, че всички части от които е съставен са видими, и принципа на работа се възприема ясно.

  electro  

Кутията на комплекта е с размери 43x30x10 см. Във фабрично запечатана форма са подредени частите на конструктора както и две цветни илюстровани книжки с инструкций, на немски и български

Българската книжка не е пълна но най-необходимата информация е преведена.

Можете да изтеглите книжката с инструкциите като кликнете върху снимката на опаковката.

Красива, луксозна кутия подходяща за подарък. Компплекта е подходящ за деца над 14 годишна възраст. Цена с включена доставка в рамките на страната е 240 лв.

Качествен немски продукт за българските деца!